Teenagecoaching, teenage coaching, Elmøe Coaching, ungdomscoaching, psykolog, psykologhjælp, psykolog unge, coaching, uddannelsesguiden, ug, hvilken uddannelse skal jeg vælge, hjælp unge, hvilken uddannelse, ungdomscoaching København, hjælp til unge, coaching af unge, unge København, coaching københavn, unge problemer, ungdomscoaching nordsjælland, ungdomsproblemer, teenageproblemer, ungdomscoaching. skoletræt, teenagecoaching, studiecoaching

Mit navn er Lars Elmøe. Gennem mit arbejde de sidste 20 år -  de seneste 8 år som privatskoleleder og de første 12 som lærer samt gennem min coachingvirksomhed - har jeg løbende været i kontakt med hundredvis af børn og forældre, som jeg har coachet og hjulpet i forhold til forskellige problemstillinger. Jeg er uddannet Master coach, Certificeret stress coach, har en e-masterclass i psykologi, og er ccertificeret tilsynsførende for de frie grundskoler i Danmark. 

At blive coachet er først og fremmest at tage sig selv og sine omgivelser seriøst. At blive coachet er at give sig selv den håndsrækning det nogle gange kræves for at opnå forbedring eller en ændring i ens tilværelse. Voksen som barn. Det kan f.eks. være hjælp til at komme ud af problemer, hjælp til at opnå præcis det du gerne vil, hjælp til at finde ud af HVAD du gerne vil, hjælp til at blive bedre i skolen, hjælp til at prøve at forstå eller blive forstået eller hjælp til at skifte tankespor. Det kan også være du har problemer med dine forældre, med dit barn, i skolen eller med dine venner eller noget helt andet. Alt sammen ting vi sammen lægger en strukturet plan for at komme igennem, og så lover jeg dig, at du kommer du stærkere og klogere ud på den anden side.

Ofte låser vi os fast i vores tankemønstre ud fra den erfaring vi har, hvilket er helt naturligt. Coaching åbner nye veje og dermed nye handlemåder.

Jeg hjælper med, i samarbejde med den unge, at afklare værdier og fokus og i samarbejde få lavet en udførlig plan, så hverdagen hurtigt bliver bedre og dermed langt mere overskuelig. Jeg coacher børn, unge og voksne fra 10 år og opefter.

Tavshedspligt
Coaching er et rum, hvor der er mulighed for at ytre sig, og fortælle alt det der ligger en på sinde, og du kan være fuldstændig sikker på, at det der bliver sagt bliver mellem os.Derfor skal du huske, ALT hvad der bliver sagt i lokalet, bliver i lokalet.

Coachingen foregår 1 til 1 i mit kontor i Lyngby. Forældre der eventuelt er med, har mulighed for at vente i receptionen med en kop kaffe imens coachingen foregår.


Ring og få en snak på 20 64 69 05 eller send en mail til lars@elcoaching.dk