Udpluk af referencer:

Du er en meget tillidsfuld, empatisk coach som gav os oplevelsen af, at vores datter flyttede sig. Når hun havde været til coaching gik hun trist ind i rummet, men kom ( næsten altid) glad ud igen. De konkrete aftaler I lavede under coachingen, var nemme for os, som forældre at følge op på op. Vi har haft en oplevelse af, at blive hørt i en situation, hvor det har været svært for os som forældre, og vi har oplevet dig, som meget tilgængelig.

X´s Forældre

...........

 

Lars hjalp mig med, at se fremad og ikke hænge fast i, hvad der var sket tidligere. Han blev hurtigt min fortrolige, som hjalp mig med, at have andre strategier til de ting, jeg synes var svært.  Jeg oplevede at Lars havde et oprigtigt ønske om at hjælpe mig.

............

Vores datter på 9 år har gennem det seneste års tid haft en følelse af at være ked af det, men hun har ikke selv kunnet finde en direkte årsag. Følelsen kom ofte om aftenen, hvorfor vi forældre forbandt følelsen med, at hun var træt, og at hun savnede den forældre, hun ikke var sammen med., da vi er skilt. Vi forsøgte at tale med hende om følelserne, når de opstod. I perioder hver aften.
Vi besluttede derfor at kontakte Lars som et forsøg på at hjælpe vores datter. 
Kemien mellem vores datter og Lars var rigtig god med det samme. Der blev snakket og grint, og Lars havde en rigtig god fornemmelse og forståelse af vores datter og hendes udfordringer. Vores datter var rigtig glad og lettet efter den første coach time.
Efter to coach timer oplever vi, at hun stort set ikke har den ked af det følelse længere, og hvis den kommer, er den hurtigt væk igen. Hun er blevet meget bedre til at kontrollere sine tanker.
Vi kan varmt anbefale Lars til børn med lignende udfordringer.

......................

Hej Lars😊

Jeg har egentlig ville skrive til dig i et stykke tid nu, men har bare ikke kunne sætte ord på, hvordan jeg skulle takke dig.


De coaching timer jeg har haft hos dig, har hjulpet mig med at komme ud af et forfærdelig sted i mit liv som jeg sad fast i, til et sted jeg aldrig nogensinde troede jeg skulle være.


Der er sket så meget, siden min sidste coaching time, hvor jeg besluttede mig for at arbejde med alt det du har lært mig og prøve at få mit liv tilbage. Og kan ærligt talt sige at det her sted jeg er i mit liv lige nu, er det bedste nogensinde! Et sted hvor jeg føler livet giver mening igen, et sted hvor jeg kan mærke livsglæden!


Jeg vil helst ikk skrive for meget, da det godt kan gå hen og blive en meget længere besked end hvad det allerede er og det virkelig svært for mig at sætte ord på hvad jeg godt vil sige i den her besked, da der er så meget! 😅 og jeg har virkelig ingen ord for hvordan jeg kan takke dig for alt du har hjulpet mig med!


Men jeg glæder mig til at fortælle dig, enten over telefon eller finde en dag i København, hvad der er sket siden vi snakkede sammen sidst!😄

Kxxxx, Kvinde 21 år

.....................

Inden jeg kom i kontakt med Lars, havde jeg længe døjet med mangel på motivation til at få et arbejde og var generelt deprimeret og ked af det. Jeg kunne ikke få min hverdag til at fungere og manglede et godt mindset til at komme videre i mit liv. Efter et forløb hos Lars, kom der for alvor skub i tingene. Han fik ændret mit syn på livet og givet mig et helt andet mindset. I dag er jeg en glad ung mand med nyt job og med mod på livet og dets udfordringer, takket være Lars. Jeg kan kun anbefale ham og håber at alle jer der sidder og tøver om at få hjælp, rækker en hånd ud til Lars. Det vil i aldrig fortryde. 

Emil 22 år

.......................

Vores dreng på 11 år, var ked af at gå i sin skole, han følte sig uden for og følte ikke han havde nogen venner i klassen.

Vi prøvede at hjælpe vores dreng, vi opmuntrede ham, kom med gode ideer og forslag, til hvordan han skulle klare hverdagens udfordringer og blive en del af klassen, men lige lidt hjalp det og det endte med at vores dreng ikke ønskede at gå i skole.

Vi havde hørt og læst om Elmøe Coaching og vi kontaktede derfor Lars. Vi snakkede sammen i tlf og fortalte Lars om vores drengs udfordringer og vi blev enige om, at booke tid hos Lars.

Efter første eller anden gang, så vi en stor forandring, vores dreng slæbte fødderne da vi gik han til Lars`s kontor i Kbh og efter 1 time kom vores dreng flyvende ud af døren med det største smil.

Vores dreng har fået nogle værktøjer af Lars, som han har brugt lige siden i hans hverdag, han håndterer og løser de forskellige udfordringer i hverdagen og er blevet en glad dreng igen. 

Vi kan anbefale Lars Elmøe, han er en super coach, som forstår at lytte og give de nødvendige værktøjer til at løse livets udfordringer.

Mvh

Tine og Chris

................................

Mads, 21 år

Efter i flere år at have lidt af angst over for nærmest alt og haft en konstant uro i kroppen i en sådan grad,at  jeg ikke længere var i stand til at passe mit arbejde og  studium samt begå mig socialt, startede jeg hos Lars.

Hos ham oplevede jeg fra dag 1, at jeg blevet taget alvorligt og fik nogle værktøjer til at komme min angst til livs og få både livsglæde og energi tilbage. Stille og roligt arbejdede Lars og jeg med det.

Efter få gange mærkede jeg en fantastisk forandring - jeg fik det bare godt!

I dag er jeg i stand til at holde min angst væk, og glæden ved både arbejde og studium samt ikke mindst samværet med andre mennesker er kommet tilbage.

Jeg kan virkelig anbefale Lars. Han er rigtig dygtig og seriøs, og så er han et dejligt menneske, som man føler sig tryg ved.

......................

Dreng 19 år

Jeg har gået hos Lars i 3-4 måneder og har døjet med præstationsangst. Han har i løbet af de måneder fjernet min angst, givet mig selvtillid og selvværd, som jeg ellers aldrig har haft så meget af. Ikke mindst har han fjernet min angst og givet mig et boost, han er også super fed at snakke med, når det er ting, man ikke vil snakke med sine forældre om.

..........................

Pige 21 år

Inden jeg begyndte at snakke med Lars, var jeg plaget af voldsom lavt selvværd, depression og stor mistillid til omverdenen. 

Efter flere samtaler med både psykologer og psykiatere var jeg sikker på at jeg skulle leve med det resten af mit liv, da intet hjalp. Det var indtil jeg mødte Lars. For første gang følte jeg at der var en som lyttede til mig og forstod mig. For første gang, følte jeg at jeg ikke behøvede at skjule hvem jeg var, hvilket var en fantastisk følelse. Allerede efter første samtale med Lars fik jeg en positiv fornemmelse omkring at jeg med hans hjælp, godt ville overkomme de forhindringer som har stoppet mig for at leve et normalt liv. Han giver mig redskaber til, hvordan jeg skal overkomme det jeg går igennem. Jeg føler mig meget tryg når jeg snakker med Lars og derfor kan jeg være 100% mig selv, hvilket jeg aldrig har været overfor nogen før. Jeg kan både grine og græde under samtalerne men jeg går altid mere glad og positiv derfra. Jeg har allerede rykket mig en del, faktisk mere end hvad jeg nogensinde har forestillet mig, takket være Lars. Jeg går fortsat hos Lars og jeg glæder mig hver gang jeg skal ind og snakke med ham. 

Han er god til det han laver og et fantastisk menneske. Jeg er super taknemlig for det fremskridt han har hjulpet mig med at opnå. (: 

Derfor kan jeg virkelig anbefale Lars til andre, da jeg er sikker på han kan hjælpe andre som han hjalp mig. 

Tusinde tak Lars! 

Mvh. En nu meget positiv pige (: 

................................................

Forældre til dreng 13 år

Vi havde en dreng på 13 år, der beskrev han havde en sort sky hængende over sig, og var trist og deprimeret. Vi oplevede, at ligegyldig hvad vi prøvede så hjalp det ikke, og blev til sidst enige om, at her skulle hjælp fra en professionel. Så vi kontaktede Lars.

Meget spændt spurgte jeg min ikke så talende teenager søn, hvordan han syntes den første coaching time var gået. Jeg citerer ”Ja nu er det jo privat mor! alt hvad vi taler om, men jeg syntes det var vildt godt. Lars fortalte lidt om sig selv, men faktisk var det mest mig der talte - ja uafbrudt i en hel time, jeg har faktisk ondt i halsen. Det var vildt godt, og vi lavede nogen planer, og jeg kan rigtig godt lide ham Lars. Hvornår skal jeg derind igen..” (citat vores 13 årige).

Vi oplevede en dreng der efter to coaching møder, ændrede sig, han var helt høj efter hvert møde, og blev gladere, men vigtigst af alt ændrede han nogle mønstre, han var kørt fast i, og som vi ikke kunne hjælpe ham med. Jeg er ikke ekspert – bare mor, men tror at når en ung person, som min søn møder en voksen som Lars, der udover at bruge sine professionelle redskaber også tydeligt viser hvem han er, og fortæller lidt om sig selv, og skaber et trygt rum, så sker der noget utroligt positivt.

Et af vores søns julegave ønsker var: en times coaching med Lars

Malene  og Morten

.......................

Far til 14-årig pige:

Vores teenagedatter på 14 år har i mange år kæmpet med lavt selvværd. Helt galt gik det da hun kom i puberteten, hvor hverdagen var fyldt med konflikter både i skolen og hjemme. Hun var meget verbalt aggressiv, og evnede ikke at stoppe op og tænke sig om.

Vi har før forsøgt at starte et forløb hos en psykolog, men det var ingen succes. Vi tog kontakt til Lars, i håbet om, at et coachforløb kunne løsne op på problemerne. Vores datter er normalt typen, som stikker af fra alt hvad der følelsesmæssigt kommer for tæt på, men fra starten har hun haft en kæmpe tillid til Lars.

Vi forældre har ret hurtigt mærket en forandring hos vores datter. Hun er ikke nær så opfarende og hidsig, og hun har meget lettere til smil end tidligere. Og hun er blevet bedre til, stille og roligt, at sætte ord på det, der gør hende ked af det.

Senest har vi modtaget en spontan besked fra skolen, hvor de beretter om, at samtlige hendes lærere har bemærket en ændring i hendes adfærd. Hun er ligeledes meget gladere i skolen, men vigtigst af alt, så søger hun ikke konflikter og skænderier. Hun trækker sig inden det går galt, og hun er med på at snakke potentielle problemer igennem på en konstruktiv måde.

Forløbet hos Lars har helt bestemt haft en meget, meget mærkbar effekt på vores datter, og vi vil varmt anbefale andre som har teenagere med lignende problemer at tage en snak med Lars 

..............................

Forældre til Sebastian på 11 år:

Vi er forundrede og meget taknemmelige over den indvirkning ganske få samtaler mellem Lars og vores søn på 11 år har haft på hans velbefindende, trivsel og adfærd.

Sebastian var meget træt af sin skole, generelt misfornøjet og negativ/aggressiv og havde svært ved at begå sig i klassen da han startede hos Lars. Han mistrivedes helt tydeligt og det påvirkede hele familiens velbefindende i retning af dårlig stemning. Vi var inde i en meget uheldig spiral som vi ikke rigtig formåede at løse.

Allerede efter 1. samtale kunne vi mærke en forandring hos Sebastian, og det er så blevet styrket ved de efterfølgende par samtaler, så der er allerede ”brud på den uheldige cirkel”. Vi har på ganske få uger fået en dreng der er betydelig gladere, han trives meget bedre i skoen, og vi har fået en meget bedre stemning i familien. Vi bruger nu meget mindre energi i familien på at løse konflikter; noget vi dagligt glæder os over.

Så stor tak til dig Lars, for de store resultater der er opnået indtil nu – baseret på kun 3 møder.  

.......................................

Magnus 19 år:

Nogen af mine bedste dage i år har været hos Lars, han er ikke bare en coach han er en mentor og en god ven. Jeg kan grine og have det sjovt, men også græde. En ting er sikkert, når jeg går hjem efter en session hos Lars, føler jeg at jeg har lært en masse og at jeg stensikkert er på rette vej. Han ville ikke sige hvad jeg skal gøre, men få mig til at indse hvad det rigtige ville være at gøre. Vi kan lave planer om hvad jeg skal gøre fremover og vigtigst af alt, jeg får lov til at bestemme tempoet. Lars er det bedste der er sket for mig i år, med hans hjælp er jeg kommet i gang med skole igen og trives med andre mennesker.

Tak Coach ;) Hilsen Magnus

...................................

Kristian 3.g

Jeg begyndte hos Lars i midten af mit 3. G år, da jeg i det sidste år i gymnasiet var begyndt at få et rimeligt højt fravær, manglende aflevering af opgaver og dalende karakterer. Alt i alt havde jeg mistet motivationen til af afslutte gymnasiet på en god måde. 

 

Derfor startede jeg hos Lars i et coaching forløb. Det var min første erfaring med coaching, og forventede at Lars nok var endnu et voksen der ville fortælle mig at nu skulle jeg tage mig sammen. 

 

Det viste sig imidlertid at den måde Lars greb coachingen an på virkede rigtigt godt for mig. I forløbene brugte vi en del tid på at jeg selv skulle beskrive hvad jeg i virkeligheden ønskede med min gymnasie tid. Til forskel fra lærerne og mine forældre var det for Lars ikke vigtigt om det bare var overlevelse og bare få en hue eller en afslutning med en god studentereksamen. Lars var hele tiden god til at jeg selv definerede for og imod de enkelte løsninger. Han fik mig til at søge dybt i mig selv hvad jeg egentligt selv ønskede istedet for bare at lytte til hvad mine omgivelser forventede af mig.  

 

Jeg nåede efter mine samtaler med Lars frem til at jeg ønskede at afslutte gymnasiet på en god måde med et godt gennemsnit. Det krævede imidlertid en del ændringer i min livsstil og Lars var god til at give mig gode ideer til hvordan jeg fx. Kunne få skemalagt mine tid bedre i henhold til at lave daglige lektier, afleveringer og blev også coachet i små ting som hvordan man bedst viser en god udstråling i den daglige klasseundervisning. 

 

Alt i alt har det været et godt, men også et hårdt forløb med løbende forbedringer, alt ændrede sig ikke på en gang, det var med små men konstante skridt. Jeg endte med at få et for mig meget tilfredstillende gennemsnit på over 10, det betyder at jeg nu mere eller mindre frit kan vælge imellem de uddannelser jeg overvejer. 


Igennem mit forløb kunne jeg konstatere at Lars på mange måder var et god sparringspartner på mange forhold i livet. Derfor besøger jeg stadig af og til Lars for at få en god sparring når der er noget i min hverdag som kræver en grundigere overvejelse.

 

Alt i alt kan jeg på det kraftigste anbefale Lars der for mig har været en rigtig stor hjælp. 

Mvh Kristian

​...............................

Oliver

Da jeg startede hos Lars var jeg mest negativ og sur, deltog ikke i noget hjemme, spillede mest computer, og havde ingen selvtillid.

Jeg havde nogle super snakke med Lars, og jeg begyndte at tage mere initiativ, og være mere sød. Min selvtillid er blevet bedre ved at få smidt de ’tanke djævle’ væk som jeg havde gået med inde i mit hoved, og overbevist mig selv om, at jeg ikke duede til noget.

I dag er jeg meget gladere og mere positiv, og mine kammeraterne i klassen siger også jeg har forandret mig positivt.

Olivers forældre:

Oliver var typisk teenager, hvor han oftest ikke ville deltage i familiens aktiviteter og var ret opfarende når vi bad ham deltage, spurgte til lektier, eller bad ham spille lidt mindre. Han var meget skeptisk for første møde med Lars, men var meget positiv allerede efter første møde – som han selv sagde: Lars var en super fin person at tale med. Oliver har mødtes med Lars 4-5 gange og vi kan mærke stor forskel – han er ikke længere opfarende, han kan bedre forstå vores og andres synspunkter og ikke kun sine egne, han deltager mere i familiens fælles aktiviteter, og han er mere seriøs omkring sin skole. Sidst men ikke mindst, så har vi fået vores glade og positive dreng igen.

​...........................................

Pige 18 år

Det var vanskeligt for mig at indse, at mine evner ikke stemte overens med mine behov. Grundet denne mangel på indsigt i mig selv, var jeg ikke i stand til at leve et lykkeligt liv. En underlig tilværelse stod derfor på i mange år, og med tiden blev min situation forværret yderligere. 

Mennesker er tilhængere af sammenhænge og konkrete ting at forholde sig til, og derfor blev syndebukken, der var årsag til al min ulykke, selvfølgelig mig selv. Jeg blev ved med at finde eksempler i min hverdag på, at jeg var et mærkeligt individ, der ikke kunne accepteres af omverdenen, fordi det var netop nogle tanker, jeg gik rundt og bar på. Mit problem blev derfor med tiden ikke så meget et problem, som det nu blev en realitet. Og dette forringede min livskvalitet på mange områder, fordi jeg hverken levede mit liv eller følte, det var noget jeg fortjente. Lige inden jeg begyndte hos Lars, var jeg et bundulykkeligt menneske, der ikke var klar over hvad der skete. 

 

Hos Lars fandt jeg en person, der lyttede. Han gav mig den opmærksomhed, jeg havde nægtet mig selv og åh hvor var det dejligt! I en ofte stresset hverdag er min erfaring, at de nære personer, man har i sit liv, selv har ting at kæmpe med, og derfor er overskuddet til at agere modtager af alle mine problemer nærmest ikkeeksisterende i mange tilfælde. Derfor oplevede jeg også, at det væltede ud med undertrykte følelser, så snart jeg fik min tunge på gled. Lars først lyttede, tænkte sig om med et karakteristisk, alvorligt ansigt og stillede derefter sine spørgsmål, der altid er af relevant art. Jeg fik virkelig tænkt mig om, og forlod hver coachingtime med fornyet energi. Efter mange redskaber, nye veje, mønstre og mål at leve efter, vil jeg beskrive mig selv som en fuldent person, der nu er kommet ud af hvad før påvirkede hvert minut af mit liv. Jeg er blevet glad, stærk og fyldt med mod og alt dette kan jeg kun takke Lars for! Jeg kan kun anbefale at gå til coach, fordi det skaber indsigt i dig selv som person, og tillader dig at acceptere, nægte og forstå. Og desuden findes der ikke noget sejere, end at turde arbejde med sine problemer! 

..................................

Forældre til Mathias 15 år:

Allerførst vil vi starte med at sige, at vi VIRKELIG KAN ANBEFALE Lars som coach. Det har været en fantastisk oplevelse at se, hvad han kan ”gøre” med samtalerne.

Mathias er en perfektionist dreng, der er i gang med 9. klasse og samtidig dyrker sport på højt plan.

Nogle gange kan det være svært at være teenager og rumme det hele i hovedet, og når trætheden melder sig markant sidst på ugen efter lange dage i skolen og træninger, så kan korthuset vælte.

Det gjorde det i februar, og det betød at han ikke kunne overskue sin sport eller skole. I weekenden skulle han til landsholdssamling og han ville allerhelst melde fra og blive liggende under dynen. Vi fik snakket lidt sammen og næste morgen tog han afsted alligevel.

Det gav stof til eftertanke om hvad vi kunne gøre for at hjælpe ham, udover det vi som forældre allerede gjorde, og derfor søgte vi på nettet efter en coach, som havde erfaring med unge mennesker i forhold til både skole og sport. Der dukkede Lars op.

Det krævede mod og lidt snakken frem og tilbage med Mathias, at starte til coach, for hvad skulle han sige og hvordan foregik det. Men Lars tog super godt imod ham og fik ham til at føle sig tryg og velkommen allerede første gang.

Da vi kørte hjem efter første samtale var han helt høj og ville rigtig gerne derind igen. Og sådan har det været hver gang, han har været der. Han har fået noget med derfra hver gang, som han har kunne bruge i sin hverdag.

Mathias har gennem sine samtaler hos Lars fået nogle super gode redskaber og mange ting at tænke over. Og det er på en måde, som bliver en naturlig del af ham, og hvor han bruger det både bevidst og ubevidst.

Det har givet overskud i hverdagen og en mere afklaret og balanceret dreng i hans hverdag.

Så vi kan kun anbefale Lars på det varmeste til alle der har brug for det.

Tusind tak Lars :-)

......................................

Theis 18 årig gymnasielev

Før jeg snakkede med Lars havde jeg store sociale problemer. Jeg sagde altid nej til aftaler og jeg endte dermed altid foran computeren derhjemme, hvor jeg i forvejen brugte alt for meget tid.

Allerede efter et par samtaler med Lars, gav han mig værktøjer og milepæle som jeg kunne arbejde i mod. Jeg blev meget mere selvbevidst, og efter jeg blev klar over at jeg kunne opnå milepælene, gik det hurtigt med yderligere fremskridt.


Udover sociale problemer har Lars også hjulpet mig med at starte et træningsprogram, finde motivation i skolearbejde samt fritidshobbier, sætte mål og vigtigst af alt ikke være bange for at sige ja og være social.

Det er nemt at fornemme at Lars virkelig har lyst til at hjælpe en, han er super engageret og sætter sig virkelig ind i ens dilemma/problem.

Tusinde tak Lars, jeg kunne ikke have klaret det uden din hjælp :)

........................

Dreng 9. kl. - 15 år:

Min hverdag var ofte stressende pga. skole og sport (på høj plan) og med sene træningsaftener kunne det sidst på ugen være svært at overskue tingene. Det hele væltede en sen aften, hvor jeg var træt og skulle have en hård træningsweekend foran mig. Det resulterede i en snak med mine forældre, og efter det begyndte jeg at komme hos Lars.

Jeg var meget spændt på, hvad jeg gik ind til og det med at skulle tale med en jeg ikke kendte, men allerede efter første snak var jeg helt høj, da jeg gik derfra. Det havde været super nemt og hyggeligt at tale med Lars og han er en fantastisk fyr. Han er rigtig god til at lytte og til at spørge ind og give nogle gode redskaber at arbejde med. Han er god til at få de gode ting frem i mig og få mig til at tænke positivt. Det er nemt at åbne sig op over for Lars og det føles helt naturligt, at tale med ham om det som fylder meget for mig i hverdagen.

Jeg har været hos ham 5 gange og har fået mere ro i maven og nogle redskaber til, hvordan jeg skal takle en travl hverdag måde med skolen og sporten. Og det går rigtig fint.

Så jeg kan kun anbefale Lars til alle, der har brug for en snak og nogle redskaber. HAN ER GULD VÆRD :)

.............................

Trine 20 år bachelorstuderende.

 

Efter et langt sygdomsforløb startede jeg hos Lars. Han gav mig hurtigt opgaver, som jeg kunne arbejde mig hen imod så jeg bedre kunne overkomme mit sygdomsforløb. I løbet af de første samtaler kunne jeg klart mærke forskel på mig selv og mit syn på min situation. Mit forløb blev mere og mere overkommeligt og jeg havde en super god følelse efter hver samtale.

 

Lars  skaber et trygt og positivt rum. Han er super engageret, god til at sætte sig ind i ens situation og giver gode råd. 

 

 Tak for nogle super gode timer. Jeg vil klart anbefale Lars til andre. 

....................................

Mor til Christian - nyudklækket student:

Kære Lars.
Som du kan se af overskriften, er det en lettet og meget meget stolt mor, der skriver til dig.
Jeg har tænkt på dig mange gange i de sidste måneder, og har været dybt taknemmelig for din hjælp til Christian.
Han har kæmpet sig gennem 3 G og er endelig blevet student.
Jeg var med på skolen, da han var oppe til sidste eksamen, og det var en tydelig lettet og befriet ung mand, der endelig kunne få huen sat på hovedet.
Lige nu har han fået arbejde, og planen er, at han skal i gang med at tage kørekort.

Han siger selv, at du har hjulpet ham enormt meget, men det har vi jo også talt om tidligere.

Tak for hjælpen, jeg er så glad for at du har været en del af teamet til gennemførelse af gymnasiet og vi vil helt sikkert henvise andre til dig.


De allerbedste hilsner fra Hanne

.................................

Nicolai 20 år

Inden jeg startede med at gå til coach, var jeg meget usikker på mig selv. Jeg var bange for hvad andre tænkte om mig, og hvordan jeg skulle begå mig socialt blandt andre, med andre ord, jeg var ikke særlig udadvendt. Derudover har jeg ikke taget mit skoleforløb særlig seriøst, og havde ikke motivationen til at få rettet op på det, da jeg ikke følte at jeg havde noget mål med det. 

Så startede jeg med at gå hos Lars, hvor han gav mig nogle værktøjer til hvordan jeg kunne få rettet op på min tilværelse, og allerede efter jeg havde været til min første time, kunne jeg mærke en markant forskel på mig selv, og anede ikke hvorfor jeg ligepludselig tænkte anderledes, både omkring andre, men især også om mig selv. 

Og forløbet blev kun bedre for hver gang jeg var inde og snakke med Lars. 

Idag har jeg lært at bruge de værktøjer Lars har givet mig, faktisk så godt, at jeg kan omgås andre, uden at tænke de her negative tanker. Derudover har jeg få rettet op på mit skoleforløb, hvor jeg er gået fra at have bundkarakterer, til at ligge med et snit på 8,0.

Jeg har igennem mit forløb lært at lægge planer for at opnå mine mål, samt fået styrket mit selvværd gennem succesoplevelser, udfra de ting jeg har lært, ved at gå hos Lars, og jeg kan helt klart anbefale andre at starte hos Lars, da jeg er sikker på at han også kan hjælpe andre, idet han er super dygtig til det han laver.

....................................

Caroline 2.g

Tak for nogle super gode timer, det har været en fornøjelse at kunne snakke med dig om tingene, og fået hjælp til at tackle en travlt og til tider frustrerende hverdag. Efter mine besøg hos dig har jeg virkelig kunne mærke positive fremskridt, det skal du vide - og TAK for det!

....................................

Christian 3.g:

Jeg begyndte hos Lars, fordi jeg var virkelig umotiveret og var helt ligeglad med manglende opgaver og at møde til tiden. Jeg begyndte hos Lars fordi jeg egentlig gerne ville blive færdig, men ikke kunne overskue det. Efter at have været hos Lars et par gange fik vi sammen sat struktur på min hverdag, så jeg kunne holde styr på lektier og afleveringer. Ud over det, hjalp han samtidig med at genfinde min motivation, så skolegangen ikke var det helvede det var før, men pludselig blev et sted jeg gerne ville være, fordi jeg skulle bruge den fremover. Min oplevelse hos Lars har været rigtig positiv.

............................................

Magnus 2.g:

Lars Elmøe er et fantastisk menneske, som jeg lynhurtigt fik et enestående forhold til. Vi lærte hinanden at kende på ingen tid, og det er rart vi også kan lave sjov med hinanden, da det kan blive for tungt, hvis det er alvorligt hele tiden. Det er meget vigtigt, for så har man lyst til at komme og snakke med Lars. Lars har en fantastisk evne til at forstå dine problemer, og stille de helt rigtige spørgsmål, så du får stof til eftertanke. Det er primært her der sker en "udvikling i hjernen", og man begynder at forstå, hvorfor man handler og har handlet, som man gør. Personligt går jeg i 2.g og har længe haft store problemer med at motivere mig selv til den enorme lektiebyrde, som der er i gymnasiet. Jeg ville som de fleste drenge hellere bruge tid på damer og fester, men Lars har virkelig hjulpet mig til at indse, hvor vigtigt det er, at jeg investerer den nødvendige tid i min fremtid, så man kan få et liv, hvor man selv er i kontrol. Og jeg er nu på det helt rigtige spor og det går rigtig godt i skolen. Det bedste råd jeg kan give er, at hvis du har problemer så ring til Lars. Du vil aldrig fortryde det.

...........................................

Mor til 7. klasses dreng skriver:

Hej Lars. Jeg vil gerne skrive og takke for i dag. Peter havde syntes rigtig godt om timen og snakken, som han syntes fløj afsted;-) Det er store ord for en dreng, der helst svarer i en-stavelser. Han har virket ret lettet og sagde her til aften, at han havde en underlig lykke-følelse i kroppen. Vi vil bestemt sende ham ind til dig igen:-) Hav en god aften. 
Peters mor

..................................

Dreng 8. klasse:

Jeg havde er gåde på 3 skoler på det tidspunkt havde svært ved at lære tingene i skole for jeg  var ordblind og stammede til tider?

Da jeg som kom i 7/8 klasse skete der rigtig mangen ting for mig jeg begynde hænge ud med nogen der var ældre end mig som jeg laver herværk med, røg hash da jeg gik i 7 klasse;( det hjalp mig ikke så meget da jeg havde svært ved skolen i forvejen;)

Men en dag begyndte jeg at tale med Lars

Vi startede med at tale og lige pludselig fortalte jeg bare alt det var sket, overfald, blev forfulgt, hash rygning. Lars var bare så god at snakke med for kunne virkelig mærke at han lyttede hvad jeg havde at sige og stillet spørgsmål til de ting jeg sagde;) og ikke bare sagde ej forstår dig godt og det skal nok gå men virkelig gad sig tid til at snakke med mig og det gjorde vi så en gang om ugen i lille stykke tid. så jeg er virkelig glad for at jeg har fået muligheden, og det har hjulpet virkelig meget.